bingo novi 1000x100

Para nema, uz tebe sam kraljice: Nakon privođenja Mirnese, oglasio se njen prijatelj Mujo

Mirnesa i Mujo
Mirnesa Bešlić, koju njemačka policija sumnjiči za krađu milion evra, uhapšena je na aerodromu u Štutgartu.

 

Obruč se stezao oko Mirnese, a danas je ona uhapšena na aerodromu.

Podsjetimo, Mirnesa se sumnjiči za krađu milion eura u Njemačkoj. Mirnesa je porijeklom iz Busovače, a na prvim fotografijama koje je objavio njemački Bild izgleda drugačije nego na fotografijama koje je objavljivala na društvenim mrežama.

Ovo su novi detalji o životu zloglasne Miki. Ovo je njen najbolji prijatelj koji kao i ona sama, voli samo skupe stvari. Bavi se građevinom a na društvenim mrežama objavili su niz zajedničkih fotografija.

Muhamed Mujo Omanović je već duži niz godina prijatelj sa Mirnesom zvanom Miki. Žili luksuzno kao i ona sama. Samo Rolex, Breitling, Lamborghini, Mercedes su neke od luksuznih marki koje ovaj par voli.

Nakon privođenja od strane njemačke policije, Mustafa je kratko napisao: “Para nema, uz tebe sam kraljice. Ljubi te tvoj drug Herr Mujo” a postavio je i pjesmu pod nazivom “Njemački policajci”

Podsjećamo Muhamed Mujo Omanović, najbolji prijatelj Mirnese S. objavio je novi Tiktok video koji mu je snimila osumnjičena za milionsku pljačku u Njemačkoj.

Mirnesa je kraljica, moja drugarica a mene što stavljate u to sve, ja nemam pojma. Ona nema saučesnika, nema ništa. Ona je svoj čovjek. Živite svoj život i ne zanimajte se Mirnesom. To što je ona uradila svoj fazon. Ona jeste moja drugarica ali ja živim svoj život. Želim joj sve najbolje u životu. Ti i dalje čitaj ta sr*nja da su pojedini uhapšeni. Pričaš gluposti i zamaraš se. Nisu svi uhapšeni, ja sam uhapšen zbog alkohola i što sam vozio pjan.

Ljudi moji da vam još nešto kažem, Mirnesa je svoj čovjek a ja sam svoj čovjek. Mi smo drugari. Ona živi svoj život, ja živim svoj život. Ona živi luksuzno a ja živim tako što luk režem i sve mi suze idu na oči. – izjavio je Muhamed Omanović.

 

VIDEO

Izvor: