Podrška mladom Azuru iz Cazina, koji je brutalno pretučen: Pogledajte šta su mu poručili Jala Brat, Džanan Musa, Voyage, Nucci... (VIDEO)

podrška
Ako Bog da riješit će se sve, izaći će na najbolji mogući ishod, poručio je Jala Brat.

 

Azur Terzić, mladi košarkaš KK Igman Burch sa Ilidže, teško je povrijeđen 2. oktobra nakon što je sa prijateljima izašao u provod, a pronađen je iza diskoteke Advantage u Cazinu sa slomljenom kičmom. 

U Cazinu su prošli petak i subotu održani mirni protesti koje je organizirala neformalna grupa građana "Svi smo mi Azur". Podršku su im pružile porodice Memić i Dragičević, kao i članovi grupa "Pravda za Dženana" i "Pravda za Davida".

Uz njih i brojne poznate ličnosti su dale svoju podršku protestima, ali i Azuru. Među njima su poznati reper Jala Brat, jedan od najbolji bh. košarkaša Džanan Musa, poznata pjevačica Edita Aradinović, Sanja Vučić, Voyage...

- Samo da ti se javim da te pozdravim. Želim ti brz oporavak, čuli smo šta je bilo. Ako Bog da riješit će se sve, izaći će na najbolji mogući ishod. Tu smo šta god možemo, šta god treba. Ljubimo te puno, veliki pozdrav od čitave ekipe - poručio je Jala Brat.

Šta su ostali poručili Azuru, pogledajte u videu. 

 

VIDEO