Podržimo prelijepu Cazinjanku koja se takmiči u izboru za Miss National AU

Miss National AU je jedinstven kulturni događaj/takmičenje koji se održava svake godine u organizaciji Red Carpet Ball Entertainment Ltd i nije ograničen na dob, visinu, niti je presudan fizički izgled žene, već se fokusira na njen uspjeh, posao koji obavlja, talente, humanitarno djelovanje, te njeno aktivno učešće u zajednici.

Na ovo takmičenje mogu se prijaviti sve žene koje su starije od 18 godina iz cijele Australije, i nema nikakvih ograničenja.

Ono što je zanimljivo, jeste da su pored takmičarskog dijela, uključeni i programi učenja iz raznih oblasti, ne samo modelinga, nego i fitnes treninzi, razne radionice koje imaju za cilj unaprijeđenje zajednice, dobrovoljni rad, zajednička druženja, te upoznavanja različite religijske i kulturne tradicije.

Glavni cilj takmičenja je pomoći svim ženama da se u svojim godinama i koži osjećaju lijepo, moćno i samouvjereno, da budu uzor australskoj zajednici, a pored toga i da upoznaju svijet mode.

Jasna Dolić, uspješna Cazinjanka koja je iz ratnog Cazina izbjegla u Australiju, također je jedna od kandidatkinja za Miss National AU 2018.

"Ja sam se po prvi put prijavila na ovakvo nešto i od 500 konkurentica ušla sam u top 30, a rezultati će ovisiti o više kategorija. Kad se sve sabere, plus glasovi u Stamford hotelu na Sydneyskom aerodromu 8. septembra 2018. dobit će se pobjednica. Bitno je da se pravilno glasa", kazala je u razgovoru za naš portal.

Finalno veče je 8. septembra u Sidneju, a uz vašu pomoć, naša uspješna Jasna može biti pobjednica ovog događaja.

KAKO GLASATI ZA JASNU:

Pritisnite LIKE na stranicu Red Carpet Entertainment Pty
Nakon toga LIKE na događaj Miss National AU 2018
PRONAĆI JASNINU FOTOGRAFIJU te staviti LIKE na Miss National AU stranici (samo Jasninu fotografiju inače glasovi idu i drugim takmičarkama).

"Hvala svima koji su glasali ove sedmice za mene u takmičenju za Miss National AU 2018. Posebno hvala svima koji su podijelili moj status sa svojim prijateljima i porodicom.Nadam se da će vas još više biti od sad do 7. septembra 2018.", poručila je Jasna koja na ovom događaju ne predstavlja samo sebe, nego kulturu i tradiciju države BiH.

Stoga, podržimo našu Jasnu i pomozimo joj da dođe do pobjede!