Pogled na Sarajevo i olimpijske ljepotice sa novih bijelih valova

asd
Baš kao na razglednici izgledaju i stambeno-poslovni objekti Sarajevo Waves, a sarajevsko naselje Otes uskoro će biti bogatije za još jedan ovakav kompleks – peti po redu.

Riječ je o domaćem projektu na svjetskom nivou, koji se može pohvaliti nagradom Asocijacije arhitekata za najbolju realizaciju projekta u 2016. godini, a Sarajevo Waves 5 donosi drugačiju dimenziju življenja.

Novi stambeni objekat sa svojim sadržajima upotpunit će dosadašnji dio kompleksa, a krasit će ga 25 stanova. Dio objekta biće prilagođen za trenutke uživanja i relaksacije u spa centru, bazenu, teretani, sauni, a jedinstvena valovita arhitektura samo će upotpuniti kompletan doživljaj.
Elegantni prostori, sofisticirani i kvalitetni matetijali za završnu obradu u kojoj se Waves 5 trenutno nalazi garantiraju  kvalitetan način življenja.
Svaki stan u objektu Waves 5 će biti odraz visokog standarda koji postaje sinonim za Sarajevo Waves kompleks. Stanovi posjeduju balkonske portale što dodatno uokviruje toplinu doma i raskoš pogleda,  kupatila koja će biti opremljena sa keramikom i sanitarijama poznatih svjetskih proizvođača, stropnu klimatizaciju, podno grijanje sa toplotnim i strujnim jedinicama odvojenim za svaki stan, osnovnim paketom Trcky smart sistema.

Podsjetimo, moderni stanovi Sarajevo Waves imaju prepoznatljive terase, a za ugodan život u komfornom, sigurnom i kvalitetnom domu osigurani su i drugi brojni sadržaji – za vaše najmlađe dječija igrališta kao bezbrižna mjesta za igru, dovoljno parking mjesta, igraonica Wonder Waves, caffe-restoran Waves, domaći lanac trgovina, pekara, buregdžinica.
 
Uživajte u životu po vašoj mjeri, odaberite savršen pogled i toplinu doma uz pomoć našeg tima.

Kako nam je za buduće stanare preostalo još par stambenih jedinica sa po dvije spavaće sobe u našem kompleksu, odlučili smo da početkom 2022. godine započnemo izgradnju još jednog objekta Waves 4, sa raznovrsnim kvadraturama i rasporedom stambenih jedinica.

Također, kupovinom stana unutar kompleksa, svaki kupac na poklon dobija jedno parking mjesto, kao i mogućnost boravka na krovnoj zelenoj terasi.

"Vjerujemo da nakon svega navedenog više nemate dilemu gdje živjeti i gdje raditi – jer šta više očekivati od zemlje u srcu Evrope i zemlje koja ima oblik srca te grada koji ima stambeno-poslovni objekat odmaknut od gradske vreve, a pozicioniran tako da vam ništa nije daleko. Radujemo se jer ćemo naselje Otes obogatiti još jednim objektom koji će biti na usluzi stanovnicima, stanarima kompleksa te budućim kupcima", ističu investitori elegantnog kompleksa koji se nalazi uz sami centar Ilidže.
 
Kontaktirajte nas na broj tel.+387 60 301 11 10  +387 33 761 166 ili nam dozvolite da vas ugostimo u našim kancelarijama u sklopu Sarajevo Waves kompleksa na adresi Barska 59, Otes- Ilidža.