Ko su braća Ćulum: Policija im oduzela Lamborghinije, beogradski reper im čuva kafić

Braća Ćulum su na čelu bajkerske organizacije osnovane 2004. koju je njemačka tajna služba proglasila kao opasnost za državu. Za Arminom Ćulumom njemačka policija je još 2009. raspisala međunarodnu potjernicu.

Braći Nerminu i Arminu Ćulumu, vođama bajkerske organizacije, banjalučka policija u petak je privremeno oduzela tri skupocjena automobila. Oni su privedeni zbog sumnje da su bili u kontaktu s uboicom biznismena Slaviše Krunića i njegovog tjelohranitelja Žarka Pavlovića, ali su nakon 24 sata pušteni iz pritvora.

Braća su navodno povezani s jednim beogradskim reperom, koji upravo u njihovo ime rukovodi kafićem u Beograda. Policija im je privremeno oduzela dva skupocjena Lamborghinija i jedan Ferrari kako bi utvrdili njihovo porijeklo i valjanost dokumentacije.

"Reper drži kafiću, a navodno su braća iz Banjaluke dala novac za taj poslovni pothvat. Mladić koji rukovodi kafićem je inače poznat široj javnosti, bavi se muzikom.Međutim nije mogao zaraditi dovoljno novca ni za kafić ni za svoj način života, prvenstveno za putovanja na egzotične destinacije".

U tom kafiću okuplja se ekipa žestokih mladića iz Bosne i Hercegovine, piše 24sata.hr.

Izvor: