Policija traga za nestalom Marijom Čekić

.
Nestala je starosti 68 godina, visine oko 160 centimetara, težine oko 70 kilograma, srednje tjelesne konstitucije i prosjede kratke kose., kažu iz PU Banja Luka

 

Banjalučka policija traga za Marijom Čekić (68) iz Donjih Kola koja je nestala 14. septembra i poziva sve građane koji imaju informacije o njenom kretanju da to prijave najbližoj policijskoj stanici ili na besplatan broj 122.

U PU Banja Luka navode da se Čekić 14. septembra udaljila od kuća oko osam sati ujutro. Posljednji put je viđena oko 11 sati u zaseoku Koprene, od kada joj se izgubio svaki trag.

- Nestala je starosti 68 godina, visine oko 160 centimetara, težine oko 70 kilograma, srednje tjelesne konstitucije i prosjede kratke kose. Na sebi je imala majicu kratkih rukava, crveni džemper dugih rukava, crnu trenerku i plavi šešir.  Sporo se kreće, uz pomoć štapa - rekla je portparol PU Banja Luka Danijela Mučibabić.

Pozvala je sve građane da pomognu u njenom pronalasku i policiji dojave ukoliko uoče nestalu Čekić ili dođu do bilo kakvih saznanja o njenom kretanju.

Foto: Avaz