Porodica Denisa Sadikovića kojeg je ranila supruga Ajla: On je lažov!

Nakon što je Denis Sadiković u izjavi za „Avaz“ iznio svoju stranu priče nakon što ga supruga Ajla ranila iz „tetejca“ tokom fizičkog obračuna u sarajevskom naselju Ciglane, na mail adresu naše redakcije stigla je reakcija porodice Sadiković, dakle njegovih bližnjih, a koju pronosimo u cjelosti.

Ko je žrtva

- Denis je lažov i manipulator. Svojom izjavom za „Avaz“ želio je da javnosti predstavi sebe kao žrtvu, a Ajlu kao preljubnicu i nasilnicu, sto je daleko od istine. On je čovjek koji ima problem sa mnogim porocima, kao i kontroliranjem bijesa – navode Sadikovići u svom mailu.

Oni tvrde da je Denis svoju izjavu je počeo notornom laži da nije siledžija, i da nikada ne bi udario Ajlu, prenosi Avaz.

- Fizički je zlostavljao Ajlu još od početka njihove vanbračne zajednice, kao i kroz brak. Fizički kao i psihički, je maltretirao i kada je pokušavala da ostane u drugom stanju. Za navedeno postoje svjedoci, kao i Ajlina prijava, koju je, nažalost, povukla nakon njegovog ubjeđivanja da će se promijeniti.

Druga njegova laž je da Ajla išla sa namjerom da ga ubije. Logično, da je željela da ga ubije - ubila bi ga – kažu Denisovi članovi porodice u svom saopćenju te dodaju:

Odvojeni životi

- Treća njegova izjava je da je našao njene račune iz hotela sa ljubavnikom. Priča je totalno nelogična, ali ...Ajla je ranije pokrenula razvod, koji on nije želio da potpiše, pa procedura traje duže nego što bi da je pristao da je ostavi na miru. Već određeno vrijeme vode odvojene živote. Denis je već duži period u emotivnoj vezi. On svoju vezu nije krio, odnosno redovno je o njoj obavještavao Ajlu, kako bi joj nanio što veću duševnu bol. Uzimajući sve u obzir, čak i da je Ajla našla partnera, da li je to zaista preljuba – tvrde Sadikovići.

Zašto je tražio novac? 

Oni su reagirali i na Denisove tvrdnje da Ajla od njega traži novac.

- Zaboravio je navesti za šta je taj novac. Naravno, nikada joj ništa nije dao, a redovno je izvještavao koliko troši sa svojom djevojkom. Obzirom da je Denis želio da se javno oglasi, ovom prilikom želim da mu saopštimo da će imati priliku da kaže šta ima na sudu, neka se strpi.. U slučaju da nastavi sa javnim oglašavanjem i iznošenjem laži, sve o tome ko je on, koji su mu poroci, da li je Ajla jedina fizički zlostavljana žena ili je imao djevojku i prije nje, čime se trenutno bavi sa svojom djevojkom, za šta je Ajla tražila novac, kao i sve slike, biti će poslani redakciji Avaza – zaključili su Sadikovići u svom obraćanju.