Posjetite izložbu „Bonačić, Džapo, Karavida i Karuc“ u Bihaću

Gradska galerija Bihać Vas poziva na otvorenje izložbe „Bonačić, Džapo, Karavida i Karuc“, koje će se održati u četvrtak, 04. oktobra 2018. godine, sa početkom u 19:30 sati. Izložbu imate priliku posjetiti do 19. oktobra, s obzirom da ostaje otvorena više dana. Izlažu:

Željko Karavida - Rođen je u Osijeku 1954. godine. Od 1980. godine započeo je raditi kao fotoreporter u uredu novina Slobodna Dalmacija u Zadru. Bio je novinar tijekom Domovinskog rata. Od 1993. radi kao slobodni fotograf. Radio je s gotovo svim hrvatskim novinama. Za tjedni Polet napravio je tri fotografije na naslovnici. Među brojnim eksponatima ističe se i ratna fotografija u muzeju Mimara s kolegom Zvonkom Kucelinom. Jedan je od dva službena fotografa Zadarskog narodnog kazališta. Radio je i kao profesor fotografije u Školi za primijenjenu umjetnost i dizajn u Zadru.

091 208 40 50; zkaravida@gmail.com

KARAVIDA

Zoran Džapo - Rođen u Zenici 1953. godine, surađivao je dvije godine s prof. Ljubomirom Perčinlićem. Diplomirao je 1973./74. godine na Ekonomskom fakultetu u Puli. Živi i radi u Zadru gdje od 1983. surađuje s prof. Igorom Rončevićem. Član je Udruge likovnih umjetnosti Zadar i HDLU, a aktivan je i u udruzi Rovereschi Italia.

E-mail: atol@zd.t-com.hr

Web: www.dzapo-atol.hr

dzapo

Aleksandar Bonačić živi i radi u Zadru. Aktivno se bavi fotografijom oko petnaest godina s upriličenih deset samostalnih i više od 20 kolektivnih izložbi u Hrvatskoj i inozemstvu.

Član je figurativne udruge "Zadart", "Bianca Croatia", "CroArtPhoto Club" i fotografske grupe "5.exe" čiji je promotor i s kojom redovito izlaže.

092 183 46 21, aleksandar.bonacic@gmail.com

bonacic

Nilo Karuc - Rođen je u Zadru 1950. gdje je diplomirao 1976. godine na Pedagoškoj akademiji likovne umjetnosti. Bavi se grafikom i grafičkim oblikovanjem. Jedan je od suosnivača Salona mladih u Zadru. Godine 2000. osnovao je udrugu likovnih umjetnika u Zadru s grupom slikara. Napravio je više od deset samostalnih i pedesetak skupnih izložbi.

091 598 48 07, abcgraf@zadar.net

karuc