Poziv na javnu raspravu o nacrtu budžeta općine Bužim za 2022

Bužim
Pozivate se da prisustvujete javnoj raspravi o Nacrtu Odluke o budžetu općine Bužim za 2022. godinu i Nacrtu Odluke o izvršavanju budžeta općine Bužim za 2022. godinu, koja će se održati 29.11.2021. godine (ponedjeljak) sa početkom u 10,00 sati u sali Centra za kulturu, sport i informisanje Bužim

Javna rasprava će se održati sa: korisnicima budžeta općine Bužim (Općinsko vijeće, Općinski načelnik, Službe općinske uprave, Centar za socijalni rad, Općinsko pravobranilaštvo, Centar za kulturu, sport i informisanje i općinska Sindikalna organizacija), korisnicima tekućih grantova  (Komisija za budžet i finansije, boračka udruženja, udruženja građana, sportski savez i javna   preduzeća), sa Klubovima političkih partija, Mjesnim zajednicama i zainteresiranim građanima.

Svoje pismene primjedbe, prijedloge i sugestije na Nacrt Odluke o budžetu općine Bužim za 2022. godinu i Nacrt Odluke o izvršavanju budžeta općine Bužim za 2022. godinu, možete dostaviti pismenim putem do 29.11.2021.godine, na adresu Općine Bužim-Služba za financije i trezor.