fbpx Poznate ličnosti se oprostile od glumačke legende Milene Dravić

Poznate ličnosti se oprostile od glumačke legende Milene Dravić

Home

Poznate ličnosti se oprostile od glumačke legende Milene Dravić


Legendarna srbijanska glumica Milena Dravić sinoć je napustila ovaj svijet u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa u 79. godini, a tugu zbog njenog odlaska izrazila su brojna poznata lica, a od nje su se oprostili putem društvenih mreža. 

- Dijeliti kadar s najvećom glumicom, istinskom divom i umjetnicom, onom kojoj se diviš od djetinjstva, moji su najveći profesionalni trenuci. I uvijek poslije, kad se sretnemo, neka svečanost i milina. Milena. Baš kako ime kaže. Hvala na svemu. Pretužna sam - napisala je glumica Nataša Janjić pored fotografije iz filma u kojem su zajedno nastupile. 

U komentarima su se oglasile i brojne Natašine prijateljice, koje su također izrazile tugu, a među prvima je bila scenaristica Jelena Veljača, kao i balerina Larisa Lipovac-Navojec.


Ni voditeljica Mirna Zidarić nije mogla sakriti tugu.

- Hvala za umjetnost, vedrinu i dojam kako je jednostavno biti diva i dama. Počivajte u miru i beskrajnoj ljubavi s vašim Gagom, draga Milena - napisala je uz crno-bijelu fotografiju, na kojoj je Milena pozirala s kamerom.

 

Hrvatska pjevačka diva Josipa Lisac na Instagramu je objavila nekoliko fotografija pokojne glumice i njenog supruga te napisala da su bili veliki glumci i divni ljudi.

 

Mlada glumica Petra Kraljev također je odala počast preminuloj kolegici te ju je nazvala "predivnom, velikom i divnom", a njenu je fotografiju objavila na Instagram Storyju.

 

Glumica Tena Nemat-Brankov objavila je fotografiju iz Milenine mladosti te je svoju žalost kratko izrazila emotikonom slomljenog srca.

 

Topic
Objavio: Ned, 14/10/2018 - 15:31
Back to top