Pred Skupštinom nastao sukob između Vojislava Šešelja i Boška Obradovića (VIDEO)

Ispred Skupštine Srbije danas je, prije početka sjednice o Kosovu, došlo do incidenta kada je vozilo sa osuđenim ratnim zločincem Šešeljem "izguralo" poslanike Dveri koji su ispred parlamenta došli da sačekaju predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kako prenosi reporter Bete, Šešeljev automobil je "izgurao" poslanike Dveri i njihov transparent na kojem je pisalo "danas izdaja sutra robija", a nakon što se automobil zaustavio Šešelj je izašao i vrijeđao lidera Dveri Boška Obradovića, a od svog vozača je tražio da ih zgazi automobilom, prenosi radiosarajevo.ba

"Pas ti mater izdajničku, ljotićevsku! Sklanjaj ta g***a odatle! Ti si đubre izdajničko", urlao je Šešelj na Obradovića.

Čovjek koji je išao sa njim je gurao poslanike Dveri a malo je nedostajalo da dodje i do incidenta sa obezbeđenjem parlamenta koji su pokušali da smire situaciju.

Ubrzo su ispred skupštine izašli i poslanici SRS koji su zvali poslanike Dveri na obračun a tu se pojavio i predsjednik Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu Simo Spasić koji je, takođe, vrijeđao opozicione poslanike koji su čekali Vučića.

Nakon što je Vučić stigao u parlament, poslanici Dveri su mu vikali "izdaja, izdaja", dok su poslanice Srpske napredne stranke napravile živi zid između njega i opozicije.