Predsjednici Samostalnog sindikata FBiH i USK posjetili SO Općine V. Kladuša

asd
U petak, 21. maja u prostorijama Općine Velika Kladuša predsjednik Samostalnog sindikata u FBiH, Samir Kurtović održao je sastanak sa novoizabranim predsjednikom Sindikalne organizacije Općine Velika Kladuša, Senadom Šehićem i zamjenicom predsjednika Mirsadom Omanović.

Sastanku je prisustvovao i Jasmin Šahinović, pomoćnik načelnika Općine Velika Kladuša, koji je ujedno i član Sindikalne organizacije Općine Velika Kladuša.

Predsjednik Samostalnog sindikata Kurtović je ovom prilikom čestitao novoizabranom predsjedniku kao i na ulasku novih 13 članova. Također, na sastanku upoznao je sve prisutne članove o svim mogućnostima koje nudi Sindikalna organizacija za sve članove Sindikata, kao i za članove  SO Općine Velika Kladuša, a koji se odnosi na pružanje pravne pomoći, zastupanje po pravima Kolektivnog ugovora, dodjeli jednokratnih novčanih pomoći, organizaciji i učešću na sportskim igrama kao i ostalim aktivnostima.

Sastanku je prisustvovao i predsjednik Kantonalnog sindikata USK Fazir Vukalić.

Sindikalni odbor Općine Velika Kladuša zahvalio se rukovodstvu Sindikata na posjeti, podržao dosadašnje aktivnosti Sindikata, te izrazili zadovoljstvo sa dobrom komunukacijom između Koordinacioog odbora, stručne službe Sindikata i sindikalne organizacije.