Završio životnu utrku u cvijetu mladosti: Prestalo je da kuca srce 23-godišnjeg Ismeta Bolića

Nakon kratke i teške bolesti prestalo je da kuca srce Ismeta Bolića, koji je imao samo 23 godine i pred kojim su tek bile velike stvari.

Naime, Bolić je rođen u Bosanskom Petrovcu i aktivno je sudjelovao u stvaranju boljeg društva u svojoj lokalnoj zajednici, ali i državi. Aktivni sportista, veliki čovjek i humanista, koji je mnogima bio uzor, primjer, motivacija preselio je na bolji svijet ostavljajući iza sebe veliku tugu. Nažalost, završio je svoju životnu utrku u cvijetu mladosti.

Mnogi njegovi prijatelji opraštaju se putem Facebook-a još ne vjerujući da ga nema. 

- "Srce našeg Ismeta prestalo je da kuca na dan završetka akcije koju smo pokrenuli prije 10 dana. Neka ti Allah dž.š. podari lijepi Džennet, a porodici sabur", objavljeno je na stranici JU "Centar za kulturu i obrazovanje" Bosanski Petrovac.

Ovog mladića svi će pamtiti kao vječitog optimista, mladog, perspektivnog, uspješnog studenta politologije u Banja Luci, koji je svojom pojavom i svojim djelima ostavio trag u mnogim srcima i u ovom svijetu, nadamo se.

Dana 25. februara objavio je vrlo emotivnu poruku upućenu onima koji su mu htjeli pomoći i koji su bili uz njega, i ne sluteći da će to biti jedna od zadnjih riječi upućenima upravo njima.

 

Image