Detalji gnusnog zločina: Pretukao suprugu, ubio bebu u stomaku, pa otišao na pivo

Nenad Bondarenko zvani Munđa (42) uhapšen je u nedjelju navečer jer je dan ranije zvjerski pretukao trudnu suprugu Tanju Milovanović (38) i ubio joj bebu u stomaku.

– On je uvijek bio čudan i sklon alkoholu. Čim se dokopa nekog dinara, odmah sve propije. I pomoć koju je dobijao od socijalnog odmah bi spiskao na pivo. A Tanja… Ona je malo mentalno zaostala i slabo se družila sa ljudima iz sela – priča mještanin Beranja.

Nenad Bondarenko zvani Munđa (42) uhapšen je u nedjelju navečer jer je dan ranije zvjerski pretukao trudnu suprugu Tanju Milovanović (38) i ubio joj bebu u stomaku.

On je prebijenu ženu smjestio u bolnicu i već sutradan se vratio u selo Beranje kod Požarevca odakle je i otišao kod prijatelja na slavu Đurđevdan, gdje ga je policija i uhapsila.

Užasno porodično nasilje se dogodilo u subotu navečer u porodičnoj kući u kojoj su Nenad i Tanja živjeli posljednje četiri godine.

– On je nju stalno zaključavao u kuću kad ode negdje. Tanja nije bila psihički najbolje, pa se pričalo da po selu ide s mnogo muškaraca. Kad sam jednom došao da je pozovem, bio je otvoren prozor i ona mi je dobacila: “Skot me opet zaključao” – rekao je komšija za beogradske medije.

Drugi komšija kaže i da je Tanju i Munđu tog jutra vidio kako sjede ispred kuće i piju alkohol.

– Riječ je o ljudima koji su lošeg materijalnog stanja. Nenadu je određeno zadržavanje do 48 sati, a vještačenjima će biti utvrđeno da li je beba preminula zbog prebijanja ili je možda bilo nekih problema u razvoju ploda – navodi izvor blizak istrazi.

Toplica Jović, u čijoj je kući Nenad uhapšen, kaže da je Munđa u nedjelju po podne došao tužan kod njega i žalio se kako kćerki treba da sprema sahranu.

– Rekao je da je Tanja izgubila bebu i odmah tražio pivo. Malo kasnije došli su policajci kod mene u dvorište i uhapsili ga. Pitao sam policajca zašto ga hapsi, a on mi je odgovorio: “Pitaj Munđu šta je uradio”. Stavili su mu lisice i dvojica su ga ubacila u maricu – kaže Jović.