Prijedorski policajci spriječili ženu da skoči s mosta

asd
Tambić i Vukosavljević nisu ni slutili da će se radni dan uobičajenih policijskih dužnosti pretvoriti u sprečavanje tragedije!

Nakon što su primili dojavu, brzom intervencijom policajci Dragan Tambić i Aleksandar Vukosavljević spriječili su ženu u namjeri da skoči sa mosta na rijeci Sani.

Osim policajaca veliku ulogu u spašavanju imao je i njihov sugrađanin koji je putem besplatnog broja 122 spriječio tragediju i moguće samoubistvo. 

Tambić i Vukosavljević nisu ni slutili da će se radni dan uobičajenih policijskih dužnosti pretvoriti u sprečavanje tragedije. Јučer iza 18 sati dobili su informacije da je na prijedorskom mostu žena koja ima namjeru da skoči u Sanu. 

Spriječena je tragedija

- Prišli smo službenim vozilom, pošto sam se ja nalazio na mjestu suvozača, izašao sam iz službenog vozila, potom prišao djevojci i ostvario verbalnu komunikaciju -
priča Tambić.Nakon pet minuta razgovora, spriječena je tragedija, pričaju policajci koji kažu da u policijskog službi koja traje blizu tri decenije nisu se susreli sa ovakvim slučajem.

- Glavni i osnovni zadatak svakog policijskog službenika je da pruži adekvatnu pomoć svakom građaninu koji se nađe u nevolji - naglašava Tambić, pišu Nezavisme.

Spasili život

Vukosavljević dodaje da bi tako postupio svaki policijski službenik.

- Tako da ne treba nas dvojicu nešto posebno isticati. Vjerujem da bi sve i jedan službenik koji bi izašao na lice mjesta isto uradio i dao sve od sebe da spasi ljudski život - kaže on. 
Koliko god bili skromni, ovi policajci spasili su jedan život.

Izvor: