Profesorica Šeherzada Delić emotivnim statusom oprostila se od Amile Vojić

Profesorica Šeherzada Delić, poput mnogih poznatih osoba često se oglašava na društvenim mrežama, na kojima piše pozitivne i negativne stvari u društvu. Za razliku od dobrog dijela političara na ovim prostorima, kojima drugi vode profile i pišu umjesto njih, Šeherzada Delić piše sama i redovito.

U najnovijoj facebook objavi oprostila se od tragično nastradale Amile Vojić, prijateljice s kojom je surađivala  u Našoj stranci Bihać, koja je, kako vidimo za nju bila posebna osoba.

Objavu prenosimo u cijelosti:

"Draga naša Amila,

Sad kad vratimo vrijeme unazad, sve nam se vrati u jednu sliku. U osjećaj, osmijeh i riječ. Vrati nam se u svaku tvoju pruženu ruku i brzo: "Trčim na ispit, sretno, možemo mi ovo"; vrati se u one zagrljaje kad smo ih najmanje očekivali, vrati se u smijeh, ljubav i podršku. Draga naša Amila, nismo ti stigli reći da te volimo, da smo ti zahvalni i beskrajno sretni što smo te imali. Sad ćeš pronaći svoj kutak svemira koji si oduvijek tražila. Kad sad vratimo film sjetimo se da se za Svemir četiri dana nimalo ne razlikuju od četiri milijarde svjetlosnih godina. Nastojimo to uvijek imati na umu..jer tuga je običan trač. - 

U ljubavi tvoji drugari i prijatelji iz NS Bihać: Sanel, Dejla, Azra, Sajdin, Arnela, Elvin, Dalila, Damir, Vildana, Šeherzada, Sabina, Anis, Aida, Saud, Edin, Esma, Senada, Alma, Šejla, Sanel K. i svi drugi..."

Šeherzada Delić