27. jula prvi PhotoWalk u Cazinu, pridruži se i ti!

Tražite nešto drugačije da bi vas i vaše prijatelje održali aktivnim i zabavili u subotu, 27. jula?

Ponosni smo što možemo najaviti 1. PhotoWalk 2019 u Cazinu u saradnji sa Fahrudinom Seferagićem, mladim fotografom i studentom iz Cazina, poznatijeg kao Rudy Walker.

Pozivamo vas da zajedno s nama dođete i 'nahranite' svoju ljubav prema fotografiji, naslijeđu i povijesti istražujući mistične ulice i zanimljiva mjesta Cazina zajedno s nama.

Prijava je besplatna. Kliknite na link OVDJE da biste se prijavili.

Zadnji datum za prijavu je 24. juli 2019. godine.

Okupljanje će se održati ispred Doma kulture u Cazinu.

Nove detalje o događaju možete pratiti OVDJE, gdje također možete potvrditi i svoj dolazak.


Šta je PhotoWalk?

PhotoWalk je u svijetu već odavno prepoznat kao jedan zanimljiv događaj gdje se na jednom mjestu okupe fotografi, bilo profesionalni ili hobi, uglavnom svi zaljubljenici u fotografiju. To je zapravo zajednička aktivnost ljubitelja fotografije koji se okupljaju u grupi i šetaju okolo grada sa fotoaparatom u svrhu fotografisanja stvari koje zanimaju svakog fotografa.

Pozvani su svi ljubitelji fotografije bez obzira na njihovu dob i bez obzira da li koriste profesionalni DSLR fotoaparat, obični digitalni fotoaparat ili mobitel.

Nakon završetka događaja, najljepše fotografije sa PhotoWalk-a će biti objavljenje na Facebook stranici portala Cazin.NET kao i Rudy Walker Photography.

Napomena

U slučaju lošeg vremena, PhotoWalk će biti pomjeren na drugi datum.