Ranjena glumica o ljubavi sa hirurgom nasilnikom: Hvala Bogu što me je ostavio u životu

Home

Ranjena glumica o ljubavi sa hirurgom nasilnikom: Hvala Bogu što me je ostavio u životu


Pucano mi je u glavu, operisana sam i biću dobro! Ne mogu da razgovaram, hospitalizovana sam, ali nisu mi ugrožene vitalne funkcije, rekla je za Blic glumica Ivana Panzalović (30), samo nekoliko sati nakon teškog napada vjerenika koji je samo srećom preživjela.

Kako je Ivana rekla za “Blic”, i dalje u šoku što je nakon stravičnog scenarija ostala živa, njoj je vjerenik pucao u glavu.

Desila se velika i neočekivana tragedija. Imam podršku i ljubav porodice, ljekara, prijatelja znanih i neznanih i ne stižem nikome da se javim. Hvala vam na brizi. Ovim putem svima hvala na velikoj podršci i ljubavi – kratko je rekla i dalje uznemirena glumica.

Kako je istakla, da je predosjećala da se ovako nešto može desiti, ne bi dolazila u tu situaciju.

Neka je Srđanu laka zemlja, a hvala Bogu što me je ostavio u životu – navela je glumica.

Povrijeđena glumica je kolima Hitne pomoći prevezena na VMA. Da je metak samo nekoliko milimetara otišao na drugu stranu, teško da bi glumica preživjela.

Porodica i prijatelji povrijeđene glumice Ivane Panzalović juče su u nevjerici dočekali vijest o tragediji. Kako pričaju, Ivana se nikada nije žalila na bilo kakve loše postupke svog partnera.

Samo mjesec dana prije ubistva, Ivana je proslavila rođendan, a ubrzo je nakon toga objavila i da je vjerena. Na proslavi ništa nije slutilo da se iza zaljubljenog para krije ljubomorna drama koja ih je oboje mrvila.

– On je uvijek bio ljubazan i kulturan, kako prema njenoj porodici, njenom ocu i majci, tako i prema njenom društvu. Slavili smo zajedno, sve je bilo normalno, a on čak nije ni pio alkohol. Nikada nije ni moglo da se nasluti da bi doktor mogao tako nešto da uradi – ispričali su prijatelji glumice.

Kako pričaju, porodica nije imala ništa protiv njenog izabranika, ne želeći da se miješa u ljubavni život kćerke.

 

(Izvor: blic)

Tagovi
Objavio: Sat, 09/09/2017 - 07:44

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top