Razim Halkić: Bećirović još jednom pokazao da je veliki čovjek i najbolji kandidat za Predsjednika BiH

Text

Povodom posjete prof.dr. Denisa Bećirovića gradu Cazinu, te promociji knjige „Država Bosna i Hercegovina u fokusu“, mr. Razim Halkić, predsjednik GO SDP BiH Cazin, dao je za naš portal sljedeću izjavu:

"Prof. dr. Denisa Bećirović, prilikom posjete GO SDP BiH Cazin, te promociji knjige „Država Bosna i Hercegovina u fokusu“ je još jednom pokazao da je prvenstveno veliki čovjek i najbolji kandidat za Predsjednika BiH, kažem Predsjednika, jer jedino on može predstavljati dostojanstveno i u punom kapacitetu sve građane Bosne i Hercegovine, kojeg se neće stiditi ni građani ni pripadnici bilo kojeg naroda.

Na pomociji knjige i predstavlajnjem činjenica o svom dosadašnjem radu, te načinu na koji će voditi kampanju jasno ga izdvaja da on jeste drugačiji kandidat, jer za njega je DRŽAVA iznad svakoj pojedinca, stranke ili funkcije. Sama podrška krajiških načelnika, njih 6 od 8, te prisustvo uglednih Cazinjana na promociji knjige, dovoljno govori koliko je Krajina stala uz Denisa Bećirovića", zaključio je Halkić.