Reagovanje 'Pravde za Davida' na zloupotrebu imena grupe

Grupa 'Pravda za Davida' je ukazala na zloupotrebu imena ove grupe. Zloupotreba se ogleda u formiranju Facebook stranice koja nije uopšte povezana sa stranicom, objasnili su iz 'Pravde za Davida'.

Naglasili su da je grupa 'Pravda za Davida' i porodica Davida Dragičevića već "nekoliko puta pokušana da se iskoristi od strane raznih subjekata za ostvarivanje nekih njihovih ciljeva, koji nikako nisu u skladu sa onim za šta se mi zalažemo od samog početka, a to je istina o ubistvu Davida i pravda za počinjeno ubistvo", dodavši:

"Najnoviji istup je imala neka novoformirana grupa na Facebooku, koja nema nikakve veze sa Pravdom za Davida i od koje se i porodica i svi naši članovi kategorično ograđuju. Ovakvi subjekti su vjerovatno i osmišljeni samo sa ciljem prljanja ugleda i časti jedne iskrene građanske inicijative, koja se koristi isključivo legitimnim metodama u borbi protiv bezakonja i nepoštovanja osnovnih ljudskih prava i koja djeluje sa ciljem obezbjeđivanja sigurne budućnosti za svu našu djecu. Molimo sve građane i naše članove da ne nasjedaju na ovakve i slične provokacije pojedinih grupa, jer jedino i isključivo grupa Pravda za Davida i njeni odabrani predstavnici imaju pravo da zastupaju naše stavove i ciljeve u ime porodice i svih ostalih članova", prenosi N1.