Roksandić najavila izgradnju Islamskog centra koji će uljepšati grad Sisak (VIDEO)

Home

Roksandić najavila izgradnju Islamskog centra koji će uljepšati grad Sisak (VIDEO)


Islamska zajednica u Maljevcu i imam Admir ef. Muhić priredili su bajramski prijem u Topuskom na kojem su prisustvovali predstavnici vlasti i institucija među kojima gospođa Ivanka Roksandić, predsjednica Sisačko-maslovačke županije i gospodin Damir Mandić, gradonačelnik Karlovca. 

Na bajramskom prijemu prisustvovali su i članovi Islamske zajednice.

Na prijemu u svojstvu domaćina imam Muhić prisutne je upoznao da je sveti mir imperativu islama, govoreći im i o muslimanskim blagdanima.

Predsjednica Sisačko-maslovačke županije Ivanka Roksandić je ukazala da institucija na čijem je čelu ima odličnu suradnju sa Bošnjacima koji žive toj županiji. Ona je posebno istakla novi projekt koji se dugo očekivao u gradu Sisku, koji će se uskoro početi graditi. Radi se o Islamskom kulturnom centru, koji će, kako je istakla predsjednica Roksandić, zasigurno uljepšati i osnažiti dio grada Siska.

Gradonačelnik Karlovca Damir Mandić istakao je prijateljske veze sa imamom Muhićem. Također je naglasio da će u međuljudskom odnosu sa Bošnjacima, sve što ih spaja nastojati njegovati, a što ih razdvaja nastojati riješavati. Gradonačelnik Mandić je istakao da će oplemenjivati odnose sa Bošnjacima u Karlovcu i toj županiji. 

Preporučujemo vam da pogeldate prilog Trend tv.

 

(Izvor: Bosnjaci.net)

Tagovi
Objavio: Wed, 06/09/2017 - 18:54

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top