Ronaldu nabijeni rogovi? Georgina uzimala novac od bivšeg "sponzora", poznat je i mjesečni iznos

.
Španski mediji otkrili zanimljvost

 

Georgina Rodriguez postala je slavna 2017. kada je počela izlaziti s Cristianom Ronaldom. Oboje su se upoznali u butiku Gucci u kojem je ona radila i od tada su u šestogodišnjoj vezi u kojoj su dobili dvoje djece. 

Georgini Rodriguez je posljednjih je godina popularnost značajano porasla, a gotovo svojih 50 miliona pratitelja na Instagramu svakodnevno izvještava o svom životu.

Nedavno je španska influnserica objavila drugu sezonu dokumentarca "Ja sam Georgina", koja je dostupna na Netflixu.

U filmu između ostalog priča o svojoj dnevnoj rutini i pokazuje svoje "drage", odnosno prijeteljice kako ih naziva. No, prije veze s portugalskim fudblaerom, manekenka nije vodila luksuzan život, štoviše, prolazila je kroz financijske poteškoće.

Prije nego što je upoznala Ronpalda, Georgina je imala nekoliko veza i to s poznatim osobama kao što su Miguel Angel Silvestre, Alberto Santana, bivša zvijezda španske serije "Mujeres y Hombres y Viceversa" i Javi, bivši takmičar reality programa pod nazivom "La isla de las tentaciones".

Osim njih Georgina je bila i u vezi sa čovjekom koji je finansijski pomagao, otkrio je magazin Look gdje su otkriveni i detalji njihovog odnosa.

Georginin nepoznati bivši je atraktivnoj brineti davao 2000 eura mjesečno za lične tropkove. Ne zna mu se ime ni identitet, ali išlo mu je jako dobro što se tiče novca i bili su u ozbiljnoj vezi.

Bili su zajedno sve dok se nije pojavio Cristiano Roanldo. Iako je mogao profitirati iz ove situacije, nikada nije to nije uradio. Povrh toga, prema Looku, bivši dečko Georgini davao 2000 eura mjesečno za lične troškove, a novac je navodno čuvala u ormariću na poslu.

Spomenuti medij također navodi kada je Georginin otac, Jorge Eduardo Rodriguez Gorjon, koji je umro 2019. godine Georginin bivši tada platio troškove odlaska na sahranu.

Najzanimljivije je to što je influencerica već bila sa Ronalda kada je ostala bez oca, ali je svejedno prihvatila novac od svog bivšeg.

Od ranije je kružila priča da je Ronaldo svakog mjeseca Georgini davao oko 100.000 eura za troškove, kao i vođenje brige o djeci.

U međuvremenu ova 29-godišnjakinja je zahvaljajujući brojnim sponzorskim ugovorima te privatnim poslovima postala milionerka i navodno je sada teška oko 10 miliona eura.