Rukometašice Krajine u subotu igraju meč protiv Zrinjskog

Omladinski ženski rukometni klub "Krajina" Cazin u subotu će odigrati utakmicu 15. kola Prve lige F BiH za žene, u kojoj će ugostiti jaku ekipi iz Mostara, ŽRK Zrinjski.

Utakmica se igra u subotu 21.04.2018 s početkom od 18:30 u Sportskoj dvorani Cazin.

Pred cazinskim rukometašicama ovo je sportski vikend, jer u nedjelju od 10.00 održavaju takmičenja I kola Omladinske gradske rukometne lige za dječake i djevojčice.

          - "U cilju afirmacije, popularizacije i omasovljenja školskog rukometa, posebno ženskog, sa zadovoljstvom ističemo da je OŽRK “Krajina” Cazin sa OŠ “Ćoralići”, OŠ “Stijena” i OŠ “Ostrožac” pokrenula rukometne sekcije. Navedene sekcije će odmjeriti snage u nedjelju, 22.04.2018. godine na turniru koji će se održati u Gradskoj sportskoj dvorani u okviru Gradske rukometne lige. Na turniru će učestvovati i djevojčice koje su od ranije u sastavu OŽRK, godište 2006. i mlađe", ističu iz OŽRK Krajina Cazin.

Povodom ove prilike dobili smo na poklon dres našeg sugrađanina, Muhameda Toromanovića, te sredstva dobivena od prodaje dresa iskoristićemo za kupovinu lopti “nula”, koje će koristiti naše najmlađe rukometašice

Podržite mlade sportaše, podržite cazinski rukomet, posjetite u dane vikenda Sportsku dvoranu Cazin.