Rukometni klub Cepelin Cazin stavlja u prodaju članske karte za sezonu 2023/2024!

c

 Rukometni klub Cepelin Cazin je objavio sretnu vijest za sve ljubitelje rukometa na Unsko-sanskom kantonu. Od danas, članovi kluba su službeno pustili u prodaju svoje članske karte za nadolazeću sezonu 2023/2024 godinu. Svi zainteresirani navijači i simpatizeri kluba sada imaju priliku direktno podržati rad RK Cepelin Cazin!

Karte možete nabaviti na nekoliko načina. Prva opcija je da kontaktirate trenere RK Cepelin Cazin, Elmira Šepića i Alena Hodžića, koji će rado pomoći i omogućiti vam da osigurate svoju člansku. Druga opcija je jednostavna – samo poručite člansku kartu za sebe putem telefona na broj 061 872 369.
Jedna od posebnih napomena koju je klub istaknuo je da kupovinom članske karte direktno podržavate rad najuspješnije škole rukometa na Unsko-sanskom kantonu. RK Cepelin Cazin je poznat po svom kontinuiranom trudu da razvija i promiče rukometne talente na području USK, a vaša podrška omogućuje im nastavak rada s mladim perspektivnim igračima.
Za sve dodatne informacije i upite, možete kontaktirati RK Cepelin Cazin putem službenih društvenih mreža ili se javiti na gore navedeni telefonski broj.
Pridružite se RK Cepelin Cazin i budite uz svoj klub u novoj sezoni, punoj uzbuđenja i sportskih uspjeha!