Sarajka poslala poruku pjevačici: “Kad je mogla Lepa Brena sa šajkačom, što ne bi i ti''

š

U Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu održan koncert izraelske pjevačice Yasmin Levy, u okviru njene balkanske turneje. „Sretni smo što smo u Sarajevu. Ne mogu vam opisati koliko smo sretni što smo ovdje.

Mislili smo da možda nećemo biti dobrodošli ovdje. Mnogo nam znači to što ste nas pozvali i što ste tu za nas“, rekla je pjevačica, za šta je nagrađena aplauzom.

Nakon njenog koncerta oglasila se Sarajka Indira Kučuk-Sorguč koja je bosanskohercegovačka književnica, komediografkinja, publicistkinja, producentica, kolumnistica, historičarka i antropologinja.

“Naravno da si dobrodošla, dobrodošli su kod nas i zločinci koji su nas ubijali a sad šetaju, rade ovdje, kroje politiku i dalje nas mrze, a kamoli ti.


Naravno da si dobrodošla jer smo mi ljetos imali i četničiju na crvenom etisonu SFF-a pa ništa – tresla se gora rodio se miš.

Naravno da si dobrodošla jer smo mi iz budžeta platili preko 50 hiljada KM da nam se u Zetri prikaže Lepa Brena kao što je i u Brčkom s Arkanovcima.


Naravno da si dobrodošla jer ti samo podržavaš cionistički izrael i briga te za tamo neku muslimansku nejač i genocid i segregaciju koji se u tvoje ime i u ime drugih Jevreja neprestano provodi na zemlji koju ste ukrali i prisvojili s odobrenjem velikih svjetskih sila i osovina zla.

Naravno da si dobrodošla u Sarajevo koje je svoje sugrađane Jevreje spašavalo, sakrivalo i čuvalo od nacističke harange, i koje im je prvo otvorilo vrata poslije protjerivanja iz katoličke inkvizitorske Španije.

Naravno da si dobrodošla u grad koji je otvoren na svoju vlastitu štetu. Nema većeg grada patnika koji haljaljuje bez bismile na zemaljskoj kugli. Sramotno je da barem nismo protestvovali ispred tog BKC-a!!! A s druge strane, hvala Bogu, pa je došlo vrijeme da se sve vidi.… i da, hahahaaa, ti samo pjevaš, a ovi te samo slušaju… u pjesmi, hahaha, nema ništa loše…udri brigu na veselje!!!! Pa ona je ipak svjetska zvijezda, “veliki fan Sarajeva”….blablabla…..

P.S. Sto posto sam sigurna da su ovi njeni fanovi svi odreda antifašisti!!!!🙏😱