Selma i njena porodica trebaju našu pomoć- pozivamo sve dobre ljude da pomognu (FOTO)

Naslovna
Na adresu našeg portala je stiglo pismo i slike koje objavljujemo u cjelosti:
Image
Slika 1

 

“Zdravo, izvini što ti ovako pišem, stvarno me je sramota, ali vjeruj da nemam drugog izlaza. Imam sina jednog, a jedno dijete mi je umrlo od neuhranjenosti.

Muž nije sposoban za rad, ima šipku u nozi.

Živimo u jako teškim uslovima u kući u kojoj nema uslova. Stavila sam objavu na fb, socijalno smo u ugroženoj situaciji.

Image
Slika 2

Imam i dokument što to dokazuje, u kući nemamo nit kupatila nit vode, sa vanjske česme donosimo vodu. Molila bi te ako bi nam mogao šta pomoći. Vjeruj više smo gladni nego siti, a nadam se da nećeš zanemariti moju molbu... Ne tražim mnogo -bili bi vam zahvalni kada bi objavili moju tešku životnu priču iz kojeg ne vidimo izlaz.

Znam da nisi humanitarna organizacija, ali si dobar čovjek i zato se nadam da nećeš zanemariti moju molbu. Unaprijed vam hvala na razumjevanju, nadamo se da nećete zanemariti moju poruku”- stoji u poruci koju nam je uputila Selma.

Image
Slika 4

Pozivamo sve naše čitaoce koji su u mogućnosti pomozite i neka vas Bog dragi nagradi, a ovoj, kao i drugim porodicama koje trebaju pomoć pomogne i izbavi iz teškog stanja.

Image
slika 5

Selma je snimila i videozapis koji možete pogledati pritiskom na DUGME.