Šepić: Moramo biti budni- BiH će pobijediti, a politike Dačića, Vulina i Vučića biti poražene

sdsdsdsd

Na obilježavanju neustavnog dana RS u Banjaluci je boravila i deegacija Republike Srbije, a posebno provokativne i zabrinjavajuće izjave tim povodom dao je nekadašnji portparol Slobodana Miloševića, a danas predsjednik Skupštine Republike Srbije Ivica Dačić.

Njegovo prisustvo i izjave komentarisao je Senad Šepić, predsjednik Nezavisnog bloka i jedan od lidera Koalicija Država, koja je najavila da će sutra ujutro i zvanično Tužilaštvu BiH podnijeti krivične prijave protiv pojedinaca koje su Sjedinjene Američke Države sankcionisale zbog korupcije, te protiv organizatora obilježavanja neustavnog dana bh. entiteta Republika Srpska.

“Slušam izjave predsjednika Skupštine Srbije Dačića iz Banjaluke sa obilježavanja neustavnog dana entiteta Republika Srpska, a osim njega o ovoj temi su posebno glasni i ministar policije i predsjednik Srbije- ovo mora biti poruka svima nama, ali i cijelom civiliziranom svijetu da bude budan.

S druge strane zabrinjavajuće je, ali i tužno za Srbiju da su joj danas, preko 30 godina od raspada Jugoslavije, tri glavne političke ličnosti- tadašnji portparol Slobodana Miloševića, Dačić, kafe kuharica Mire Milošević, Vulin i nosač gajbi piva Vojislava Šešelja, Vučić.

 

Zato ne čudi ni danas njihova politika, odnos i ponašanje prema BiH. Ali, nek izvuku pouku dobro kako su završili njihovi mentori ponašajući se na ovakav način. Bosna i Hercegovina, suverena, jedinstvena i multietnička će pobijediti, a sve ovakve politike će proći i biti poražene.”- poručio je Šepić.