Šešelj opet provocira: Da se sjurimo s vojskom, policijom i otjeramo sve Šiptare

Lider Srpske radikalne stranke i osuđeni ratni zločinac Vojislav Šešelje opet provocira i poziva na rat. Novi ispad na društvenim mrežama imao je danas kada je predstavio svoj "prijedlog" za rješavanje pitanja Kosova.

"Da bismo oslobodili Kosovo i Metohiju, moramo jakim vojnim i policijskim snagama da oteramo sve Šiptare koji ne priznaju srpsku državu. To ne možemo kad je NATO tamo. Dok čekamo da NATO ode i tamo se sjurimo, treba pod čvrstom srpskom kontrolom da zadržimo bar deo Kosova", napisao je Šešelj. 

Да бисмо ослободили Косово и Метохију, морамо јаким војним и полицијским снагама да отерамо све Шиптаре који не признају српску државу. То не можемо кад је НАТО тамо. Док чекамо да НАТО оде и тамо се сјуримо, треба под чврстом српском контролом да задржимо бар део Косова.

— Војислав Шешељ (@predsednikSRS) August 19, 2018

Podsjetimo, Šešelj kao i njegova kolegica iz stranke Vjerica Radeta vrijeđa i mrtve. Jučer je izvrijeđao Kofija Ananna.

"Javiše da je odapeo Kofi Anan. Šta je to govno čekalo dosad? Odmah se setih knjige haških dokumenata koju sam objavio pod naslovom 'jedna banana za Kofi Anana'. Moraću još jednom da je pročitam. Ta matora odrtina je mnogo jada nanela srpskom narodu i podržavala srpkse neprijatelje", napisao je Šešelj.