Sjećanje na prerano preminulog dr. Pinju iz Sanskog Mosta

v

Od dr. Pinje, koji je prije nekoliko dana ukopan u rodnom Travniku, na neobičan način oprostile su se njegove kolege s posla i prijatelji, a događaj je organizovan u pabu „No limit now“, gdje je bio omiljen gost i često provodio slobodno vrijeme.

Ovome tužnom i intimnom činu, gdje su emocije i pjesma govorili više od riječi, prisustvovali su i neutješni roditelji mladog doktora koji je za nekoliko godina boravka u Sanskom Mostu osvojio srca svih koji su ga poznavali.

Zbog toga je bilo teško pronaći prave riječi kojima bi se mogla iskazati ogromna tuga i praznina koja je nastala iznenadnim odlaskom dr. Pinje.

Uspomena na dragog doktora Pinju živjećezauvijek u sjećanjima onih kojima je bio najdraži, a to su članovi njegove porodice, kolege s posla, ali i u svim onima koji su imali čast da ga upoznaju i druguju s njim.

Biće teško nadoknaditi odlazak takvog stručnjaka u najboljim godinama, kada je sanskom zdravstvu i lokalnoj zajednici mogao najviše dati, ali i prijatelja, istinskog druga i sugrađanina koji je zračio dobrotom i pozitivnom energijom. Pinjo, živjećeš zauvijek u našim srcima!