Skandal: Policajci i profesor srednje škole prodavali drogu učenicima?

U automobilu policajca Miroslava Đorđevića pronađeno je 336 grama marihuane, a zajedno sa njim uhapšeni su i njegov otac Aleksandar, bivši načenik policije, i još trojica njihovi saradnika.

Policija u Majdanpeku uhapsila je R.S. (53), S.I. (53), D.M. (46), kao i policijske službenike A.Đ. (56), i M.Đ. (31) iz Majdampeka, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz MUP-a.

Kako nezvanično saznaje Blic, među uhapšenima su bivši načelnik policijske stanice u Majdampeku Aleksandar Đorđević, njegov sin Miroslav Đorđević, također policajac, u čijem je “BMW”-u pronađena droga a oduzeto mu je i pet mobilnih telefona, jedan pištolj i jedna lovačka puška.

Zajedno sa njima trojicom su uhapšeni i Dragoslav M., navodno profesor u srednjoj školi, kome su oduzeta četiri telefona i oko 1.800 eura, a sa njima je uhapšen i Siniša I. koji se dovodi u vezi sa prodajom narkotika, prenosi Hayat.

Prema saznanjima, provjeravaju se i sumnje da je uhapšeni profesor koristio to što radi u srednjoj školi i omogućio dilerima da marihuanu prodaju i učenicima.