Škola sporta u cazinskoj Medresi sve popularnija, brojni popratni inovativni sadržaji (FOTO)

Home

Škola sporta u cazinskoj Medresi sve popularnija, brojni popratni inovativni sadržaji (FOTO)


​​​​​​USD „Medresa Džemaludin Čaušević“ početkom ove školske godine počela je sa realizacijom projekta škole sporta.

Ovo sportsko društvo ima za cilj djeci na području grada Cazina pružiti najkvalitetnije uslove za rad uz pomoć najstručnijih ljudi iz oblasti sporta, koji će, u vremenu pretilosti i pretjeranog korištenja interneta, pružiti uslove za zdrav život, poboljšavajući njihove, kako fizičke tako i zdravstvene sposobnosti, ali isto tako ne zanemarujući moralne vrijednosti.

škola sporta

Škola nogometa svoje aktivnosti realizuje u velikoj  dvorani u kojoj istovremeno može trenirati 60 djece, a treninzi se održavaju srijedom, petkom i nedjeljom u poslijepodnevnim satima za uzrast od 6 do 15 godina.

Škola sporta, za sve dječake i djevojčice od 3 do 15 godina, održava se u maloj sali koja je prekrivena tatami podlogom što je dodatna sigurnost za malu djecu.

Djecu trenira Jasmin Mahić, trener UEFA-e sa A licencom, magistar sporta, trener, animator-koordinator na Open Fun Football School, nekadašnji trener u Inter Campus-u Sarajevo te pomoćni trener seniorske ekipe FK "Bosan Sema". Također posjeduje certifikat spasioca na bazenu.

škola sporta

U maloj sali je smještena i igraonica od 16 kvadrata gdje najmlađi članovi mogu da uživaju u igri i razonodiPo otvorenju bazena počet će i obuka za neplivače, a članovi škole sporta i nogometa moći će uživati u bazenu. 

igraonica

Ono što je također zanimljivo i inovativno s obzirom da u Cazinu nismo do sada imali nešto takvo, jeste organiziranje zabavnih sadržaja povodom dječijih rođendana, tako da ćete vašim mališanima moći prirediti rođendan za pamćenje uz slasnu tortu, animatore i mini disko.

Više informacija o školi sporta i nogometa, te ostalim popratnim sadržajima možete dobiti na broj telefona: 061 772 362.
 


(Cazin.NET)

 

Tagovi
Topic
Objavio: Ned, 24/09/2017 - 10:28

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top