Njemačka obitelj razočarana: Sladoled u Zadru koštao ih je 1200 kuna

Jednoj četveročlanoj obitelji iz Njemačke prisjeo je posjet Zadru. Oni su, naime, ljetovali u okolici Zadra klada su jedan dan odlučili otići u grad na sladoled.

Šetnja gradom na kraju se pretvorila u niz neugodnih situacija te ih je sladoled na koncu koštao čak 1200 kuna, piše Morski.hr.

Obitelj je za nepropisno parkiranje dobila kaznu od 400 kuna, odvoz automobila paukom koštao ih je dodatnih 350 kuna, a naplaćena im je i dnevna karta za parkiranje uz iznosu od 150 kuna.

Kada su podigli gotovinu s jednog od bankomata u staroj jezgri grada, s računa im je skinuto čak 300 kuna na ime naknade.

- 1200 kuna koliko su digli s bankomata iznosi 160 eura, a njima je naplaćeno 184,14 eura!  Naravno, prisjeo im je sladoled i boravak u Zadru i rekli su da su jako razočarani – ispričao je za morski.hr gradski vijećnik SDP-a, a ujedno i vlasnik turističke agencije koji je Nijemcima organizirao smještaj, Daniel Radeta.

- Nakon kratke šetnje u gradu bez organiziranih događaja red je da se djeca odvedu na spavanje. Dolazak na mjesto gdje je ostavljeno auto konačna je potvrda da je ovo bio zadnji posjet Zadru. Auto je odveo pauk zbog nepropisnog parkiranja uz kaznu od 750 kn ili 120,00 eura prema tečaju iz bankomata. To vam je dragi moji bio samo sladoled u Zadru, naravno uz naknadu za korištenje bankomata u iznos od 29,30 HRK i tečaju 6,5!– objavio je Radeta na Facebooku.