Slučaj u Banjoj Luci: Snimao žene u toaletu tržnog centra pa napao obezbjeđenje

.
Riječ je o muškarcu koji je i ranije hapšen zbog sumnje da je tajno snimao djevojke na isti način

 

Banjalučka policija uhapsila je M. S. iz Banja Luke za kojeg se sumnja da je u ženskom toaletu jednog tržnog centra fotografisao i snimao djevojke, a potom napao radnika obezbjeđenja.

Kako saznaju Nezavisne, riječ je o muškarcu koji je i ranije hapšen zbog sumnje da je tajno snimao djevojke na isti način.

- Službenici Policijske uprave Banja Luka uhapsili su M. S. iz Banja Luke, zbog osnova sumnje da je počinilo krivično djelo neovlašteno fotografisanje i tjelena povreda, navode iz policije.

Naime, sinoć oko 19 sati, radnik obezbjeđenja tržnog centra u Banjoj Luci prijavio je da je muškarac ušao u prostorije ženskog toaleta, te da sumnja da isti snima ili fotografiše djevojke koje se nalaze u toaletu.

"Policijski službenici su izašli na mjesto događaja i potvrdili navode prijave, a prilikom izvođenja iz toaleta M. S. je fizički napao radnika obezbjeđenja zadajući mu udarac nogom, usljed čega je isti zadobio povrede", navode iz policije.

Slijedi kriminalistička obrada M. S., a o svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Foto: Ilustracija