Šokantan snimak iz Tuzle: Dječaci se tuku, vršnjaci oko njih snimaju i navijaju

asd
Video je snimljen 23. avgusta u ulici Aleja Alije Izetbegovića u Tuzli

Društvenim mrežama brzo se proširio snimak iz Tuzle na kojem se vide dvojica maloljetnika kako se tuku, dok prisutni oko njih, koji su također maloljetni, sve to posmatraju i bodre ih.

Video je, kako prenosi Tuzlanski.ba, snimljen 23. avgusta u ulici Aleja Alije Izetbegovića u Tuzli, a zamagljen je jer su akteri maloljetni. Dok se dječaci tuku, drugi to posmatraju, snimaju ih mobitelima i navijaju.

- Ovo nisu djeca iz naše ulice, nikoga od njih ne poznajemo. Dođu ovdje svaki dan i noć, skakali su po automobilima i oštećivali ih. Također, udarili su jednu djevojčicu biciklom, policija je u više navrata izlazila na teren. Djeca im kažu da su navodno iz Soline, pa zatim sa Slatine, a nekada kažu da su sa Irca.

Ovaj snimak je samo mali dio svega čemu skoro svakodnevno svjedočimo. Tužno je ovo gledati, ovo su djeca uzrasta između 10 i 12 godina. Znaju li njihovi roditelji uopšte gdje se kreću, šta rade? Dosta je tu i djevojčica, gledaju kako se njihovi drugari tuku, smješkaju se, navijaju i snimaju - kazali su stanari

Pogledajte VIDEO