Šokantna objava najboljeg bh. MMA borca Denisa Stojnića: Fahrudin Pecikoza kao 'primjer' mladima u trenucima dok šmrče kokain (FOTO)

Vijećnik Općinskog vijeća Stari Grad i najuspješniji bh. MMA borac, Denis Stojnić, večeras je objavio nevjerovatne fotografije Fahrudina Pecikoze. Na njima je vidljivo da bh. tekstopisac uživa u konzumiranju opojnih sredstava.

U nastavku pogledajte tekst s Instagram profila Denisa Stojnića, kao i same fotografije:

Fahrudine Pecikoza, jel' te stid? !?!?!? Reci drogi NE!!!

Uvijek sam kao moj otac i moj brat, borci protiv korištenja opojnih sredstava. Nadam se da će predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić, predsjednik Stranke Narod i pravda Elmedin Dino Konaković, inače predsjedavajući Skupštine KS, premijer KS Edin Forto, Naša stranka, ali i svi zastupnici u Skupštini KS, tražiti ostavku jer mislim da nije uredu i smatram da nas ovakav čovjek ne treba zastupati.

Tražimo ostavku ili smjenu radi moralnih razloga. Ovakav čovjek nas ne treba zastupati u Kantonalnoj skupštini. OSA BiH, Granična policija, SIPA, Federalni MUP, Kantonalni MUP, Tužilastvo i Sud se bore protiv ljudi koji prodaju narkotička sredstva i truju nasu omladinu,prenosi novi.ba.

Kako ćemo od ovakvih “političara” očekivati da se bore protiv prodaje narkotičkih sredstava, kad ih sami političari, kao što je Fahrudin Pecikoza, konzumiraju, a njegovi dobavljači njemu lično dostavljaju. Ja kao opštinski i gradski vijećnik ću se boriti protiv svih kriminalnih radnji.

Izvor: