Srbljanović: Nisam srela osobu koja je protiv maski, a da nije u svemu drugom idiot

Biljana Srbljanović
Debate o tome da li bi maske trebalo da se nose ili ne, koliko štite od koronavirusa i slično, ne jennjavaju od samog početka pandemije. Svoje viđenje situacije dala je i scenaristkinja Biljana Srbljanović.

 

Ona je bila zaražena koronavirusom u martu, a sada je rekla i šta misli o tome da li bi trebalo nositi maske ili ne.

"Još nisam srela osobu koja je protiv maski, a da nije i u svemu drugom kompletan idiot", napisala je ona u objavi na društvenoj mreži Faeebooku.

Antimasker je, na primjer, nepogrješivo onaj ko će ti reći da je danas Sveti Luka, a ne Noć veštica. Zabole me i za luku i za halouin. Živi život, idiote, pusti me na miru. Posebno se odnosi na podle ljude, što drže masku na ustima, a nosina im viri. Plus, bog me je pogledao otkad maske ulaze u normu. Nosim ih godinama, jer davno skrivaju sve - emocije, stanje svesti i epitela, posledice noćenog divljanja i smeh.", dodala je.

Kako je navela, "ljudi koji maske zovu brnjicama, baš su brnjice i zaslužili".

"Oni koji kažu - šta ti brineš za mene, ne birnem se uopšte, šta više, boli me k**** za tebe. Brinem se za sebe i zdravstveni sitem. Opet za mene. Posebno se odnosi na podle ljude što drže masku na ustima, a nosina im viri. Kao zaj****li su sistem", napisala je Srbljanovićeva.

Izvor: