Strava u Sloveniji: Auto se zabio u njih, djeca su umrla s tatom

Nesreca
U nedjelju u malom mjestu Stične u Sloveniji teška prometna nesreća u kojoj su poginuli otac i njegovo dvoje djece od šest i devet godina. U njihov auto frontalno se zabila vozačica Škode. I ona je preminula

 

Čekala sam ih i čekala. Bilo mi je čudno jer mi je sin poslao sliku i trebali su doći na ručak. Pred kućom su stali policajci. Odmah sam znala, ispričala je kroz suze Jadranka Brankovič za Slovenske Novice.

Nije dočekala sina jedinca Mateja (38) i njegovo dvoje djece, Miu (9) i Nika (6). Na putu prema njoj u mjestu Stične kod Ljubljane u njihov se automobil zabila vozačica Škode. Auto im se zapalio.

Otac i dvoje djece preminuli su na mjestu. Od ozljeda je preminula i vozačica Škode (56).

'Nik se veselio školi, sad ga nema'

- Sin mi je prije polaska rekao da će stati u ljekarnu pa dolazi k meni. I sliku mi je poslao s djecom. Pripremila sam stol, ali njih nije bilo. Prolazile su minute... Čudno mi je to bilo. Ali nisam ga htjela zvati kako ga ne bi uznemiravala dok vozi. Čim su policajci parkirali pred kućom, znala sam da je zlo - ispričala je baka Jadranka za Slovenske Novice.

Nik je na jesen trebao krenuti u školu, imao je sve spremno i bio je jako uzbuđen, dok je Mia trebala upisati četvrti razred.