Stravično ubojstvo žene u Krku: Zadavio ju je suprug, tri dana bio je s njenim tijelom u stanu?

asd
Susjedi pričaju da se tijekom noći sa subote na nedjelju iz stana dulje vremena čula glasna svađa, susjedi kažu i 'lom' koji je naprasno prekinut negdje oko jedan sat iza ponoći

U Krku se dogodio zločin, iako se za sad još uvijek ne zna kad točno. Jedna je ženska osoba, navodno strana državljanka, pronađena tijekom današnje večeri mrtva u stanu višestambene kuće u krčkoj ulici Mali Kartec, na kućnom broju 57, javlja Novi List.

Prema priči susjeda doznaje se da je prema svemu sudeći život ondje izgubila srednjovječna žena, navodno Ruskinja nastanjena u Njemačkoj, sestra vlasnice stana u kojemu je tijelo nesretne žene u utorak navečer pronađeno.

Čini se da je susjede zabrinulo to što su rolete stana u kojem je pronađena mrtva žena bile skroz spuštene, a navodno je zadavljena. Nesretnu ženu nitko nije vidio nekoliko dana, a tijekom vikenda se u stanu čula vika.

Policija je u kasnim večernjim satima još uvijek obavljala očevid, te nisu dali još nikakve službene informacije.

- Dana 27.07.2021.g. u poslijepodnevnim satima u mjestu Krk počinjeno je  je ubojstvo na štetu strane državljanke - kratko je u 23 sata izvijestila PU primorsko goranska. 

No, susjedi pričaju da se tijekom noći sa subote na nedjelju odande dulje vremena čula glasna svađa, susjedi kažu i 'lom' koji je naprasno prekinut negdje oko jedan sat iza ponoći, doznaje Novi List.

Već idućeg dana, suprug žene viđen je kako oko svog bijelog volva njemačkih registarskih pločica rastrojeno hoda te sa sebe skida i na tlo odbacuje odjeću.

Pozvana je policija i hitna pomoć i na adresi su se pojavili iza 19 sati. 

Ono što se iz svega što se od susjeda upućenih u događanja koja su se u Malom Kartecu proteklih dana zbivala moglo zaključiti jest da je, prema svemu sudeći, spomenuti "ruski Nijemac" puna tri dana bio u stanu sa svojom mrtvom partnericom.