fbpx Svečano otvoren Hiper Kort Cazin, posao za 39 radnika (FOTO)

Svečano otvoren Hiper Kort Cazin, posao za 39 radnika (FOTO)

Home

Svečano otvoren Hiper Kort Cazin, posao za 39 radnika (FOTO)

Hiper Kort Cazin
Kort marketi, jedan od vodećih domaćih trgovačkih lanaca, koji se nalaze u sastavu kompanije Fructa Trade, proširili su svoju maloprodajnu mrežu otvaranjem 40. po redu marketa Hiper Kort Cazin u četvrtak, 25. aprila.

Novo mjesto za kupovinu u našem gradu se nalazi na lokaciji bivšeg Maxi Metro objekta, u novom i moderno opremljenom prostoru na površini od 1.500 kvadratnih metara, vrhunskim caffe restoranom i sa obezbijeđenim parkingom. Kort marketi su poznati po svojim izuzetno povoljnim cijenama i odličnoj ponudi te će tako i market u Cazin usvakodnevno svojim kupcima nuditi svježe meso, voće, povrće, gotova jela, odlične pekarske proizvode, veliki izbor proizvoda poznatih proizvođača, ali i prepoznatljivih brendova iz vlastite proizvodnje kompanije Fructa Trade. 

Fructa Trade – Kort marketi su već prisutni na području Unsko-sanskog kantona, tj. u Bihaću, a u novom marketu u Cazinu posao je dobilo 39 ljudi.

Svečano otvorenje obilježile su odlične akcije, kao i posebno druženje za najmlađe, brojne degustacije i promocije, kao i specijalno nagrađivanje kupaca.

Fructa Trade je također i jedna od najvećih proizvodnih kompanija u zemlji, pored maloprodajnog lanca Kort marketa i veleprodaje koje ima u svom sastavu. Osnovana je davne 1995. godine u Derventi. Iz proizvodnih pogona kompanije izlaze neki od najpoznatijih domaćih brendova kao što su: Tomico kečapi, majoneze, dodaci jelima, ulje, tjestenine i sl, RD caffe – domaća kafa raznih aroma i espreso, Fruktako sokovi, Tomesko suhomesnati program, robna marka Lider, Topingo slatki program i Flora, a zapošljava preko 1.200 radnika. 

Topic
Objavio: Pet, 26/04/2019 - 11:58

Povezane vijesti

Back to top