Tajlanđanka ulovila Marijana, frendice je mole da nađe i njima starijeg za brak: 'Teško je naći

s

Naranphat s Tajlanda se pohvalila i vitkom linijom na moru što je Marijanu iznimno bitno. On je prilikom predstavljanja u showu naglasio kakvu ženu želi. 'Treba biti zgodna i vitka, društvena i iskrena', rekao je farmer

Nisam bio iskren prema curama iz showa. Preko Facebooka sam upoznao jednu mladu damu s kojom sam se našao u Budimpešti i od tad se nismo vidjeli, rekao je Marijan Cerovac (70) u 'Ljubavi na selu' i razočarao Bahru Zahirović (55) i Maru Sučić (71) koje su se borile za njegovu ljubav.

Autom mu je u reality stigla Tajlanđanka Naranphat Cerovac Madarat (54), koju je sudeći po fotografijama, oženio prošle godine i doveo je u srpnju u Buzet u Istru.

24sata

Foto: RTL

Iza njega su već tri braka, a i ona je otkrila da je baka i ima unučad. 

24sata

Foto: Privatni album

- Pravi brak nije samo ljubav jednoga prema drugom. Morate se razumjeti i reći 'oprosti' za pogrešnu stvar i nikada ju ne ponoviti. Potrudite se da život izgleda lijepo i ljubav traje zauvijek. Mario, hvala ti za ljubav. Ostanimo još dugo ovakvi -  tepa Naranphat Marijanu preko društvenih mreža.

24sata

Foto: Privatni album

Njezine prijateljice s Tajlanda oduševljene su njime, komentiraju joj da nađe i njima jednoga takvog. Po mogućnosti starijeg muškarca. 

Teško ga je naći, ne znam na prvu koji je muškarac dobar, a koji loš - odgovara im. Zezale su je da se više nikada ne vrati nazad iz Hrvatske. Krajem siječnja 2020. doselila se u Budimpeštu kako bi mogla lakše upoznati Marijana. 

24sata

Foto: Privatni album

Tajlanđanka se pohvalila i vitkom linijom na moru što je Marijanu iznimno bitno. On je prilikom predstavljanja u showu naglasio kakvu ženu želi.

24sata

Foto: Privatni album

- Treba biti zgodna i vitka, društvena i iskrena. Ali najvažnije od svega mora me poštovati, kao i ja nju. Mora postojati međusobno razumijevanje - rekao je. 

24sata

Foto: Privatni album

Farmer je 40 godina proveo u Americi gdje je busom vozio slavne pa je njegova čestitka dragoj za rođendan mnoge gledatelje nasmijala.

24sata

Foto: Facebook