Taylor na sudu/ Traži 1 dolar odštete

Home

Taylor na sudu/ Traži 1 dolar odštete


Taylor ne viđamo često u medijima i umjesto da čujemo detalje o njenoj novoj glazbi ili novoj vezi, o Taylor smo ovih dana čuli nešto posve drugačije: u tijeku je suđenje između nje i DJ-a Davida Muellera, koji ju je optužio da je zbog nje ostao bez posla. A sve se dogodilo 2103. g. na meet & greetu gdje ju je on neprimjereno uhvatio za stražnjicu. DJ je nakon toga izjavio da su ga njenih optužbi odmah otpustili a i da mu je to nanijelo veliku štetu, i zbog toga je protiv nje podnio tužbu.

Suđenje je započelo, a Taylor, osim želje da on bude osuđen za svoje nedolično ponašanje traži odšetu od 1 dolar, pokazujući tako da ju novac ne zanima, nego pravda - "to se ne bi smjelo dogoditi nijednoj djevojci, ženi..."

"Definitivno me zgrabio za stražnjicu i to na duže vrijeme. Bilo je dovoljno dugo da sam bila sigurna da je to napravio namjerno. I kad sam se udaljavala od njega, on me nije puštao. Prvo sam mislila da je slučajno, da je greška. Nikad nisam to osjetila... Uhvatio me za stražnjicu, ispod suknje. Bilo je to ispod moje suknje... "Neću dopustiti da sve to prikažete kao da je moja krivnja, jer nije." izjavila je Taylor na sudu.

Taylor na suđenju ima veliku podršku obitelji i fanova, a sve skupa trebalo bi biti okončano ovoga ljeta...

Izvor: okjeok

Tagovi
Objavio: Pon, 14/08/2017 - 20:02

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top