Tinejdžerka ostala trudna nakon silovanja: Brutalne riječi napadača lede krv u žilama

K.V. iz Čuruga priveden je zbog sumnje da je krajem decembra prošle godine silovao K.J. (17), a zločin je otkriven tek nakon nekoliko mjeseci kada je nesretna djevojka otkrila da je nakon toga ostala trudna.

Prema njenom svjedočenju, nju je mladić kasno uveče najprije oteo, a zatim uvukao u napuštenu kuću gdje ju je i silovao.

– Ona se vraćala od drugarice kada ju je na pola puta presreo K.V. i počeo da se nabacuje. Rekao je kako je mnogo lijepa i pitao zašto ide sama, a kada mu je odgovorila da žuri, on se iznervirao – priča izvor blizak istrazi.

Nakon toga je, navodno, maloljetnicu zgrabio za ruku, začepio usta i uvukao je u napuštenu kuću gdje se brutalno iživljavao nad njom.

– Prislonio ju je uza zid, počeo da dodiruje po tijelu, a onda oborio na pod i silovao. Ona ga je preklinjala da prestane i pokušala da se odbrani, ali nije uspjela. Nakon iživljavanja, K.V. je zaprijetio da će ubiti i nju i njenu porodicu ako nekome kaže – priča izvor.

Iz straha za svoju sigurnost i sigurnost najbližih, tinejdžerka je šutila o užasu kroz koji je prošla. Roditeljima je odlučila da ispriča tek kada su joj doktori konstatovali trudnoću.

– Prošle sedmice K. J. je primijetila promjene na svom tijelu. Stomak je počeo da raste, a često je povraćala, pa je u pratnji majke otišla na Kliniku za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu. Tamo su joj doktori rekli da je u trećem mjesecu trudnoće, nakon čega se povjerila roditeljima i ispričala im šta se tačno desilo – kaže sagovornik.

Mladić je na saslušanju ispričao da je maloljetnica dobrovoljno imala se*sualne odnose s njim, kao i da je bio pod uticajem alkohola i da se ne sjeća čitave situacije, prenosi “Srpski telegraf“.