TRIFUNOVIĆ ŠEŠELJA NAZVAO HRVATOM IZ MOSTARA, OSUĐENI RADIKAL PODIVLJAO: "Promijenit ću mu lični opis..."

"Primijenit ću određene mjere da se Sergeju Trifunoviću promijeni fizički opis, kao svojevremeno Nikoli Baroviću", poručio je Vojislav Šešelj, dodavši da neće komentirati Trifunovića "ni kao glumca, ni kao tobožnjeg Mostarca".

Povod za ovu Šešeljevu reakciju bilo je Trifunovićevog gostovanje u dnevniku Face TV-a u kojem nije štedio udarce na Šešeljev račun. Tako je istaknuo da je rođen u Mostaru i da vrlo dobro zna da u tom kraju nema pravoslavaca iz obitelji Šešelj.

"Ja sam iz tog dijela Hercegovine gdje Šešelja nema da su pravoslavna familija. Ne postoji, to su katolici. Našao sam čovjeka koji mi je potvrdio da je Šešelj tamo išao i tražio kuma da se preobrati u pravoslavlje. To je zapravo jedna prodana, debeovska duša, koja je pritom kriminogena na sve načine. Kako da ti to objasniš ljudima da tu nema nikakvog srpstva", rekao je Trifunović i dodao:

​​​​​​

"Fascinantno mi je da je Šešelj imao konstantnih dva miliona glasača. To je ista ekipa budaletina kojoj ne možeš da objasniš da je Šešelj Hrvat."

Šešelj je 1997. godine sudjelovao s beogradskim odvjetnikom Nikolom Barovićem u jednoj TV emisiji, a kako mu se nije svidjelo što je odvjetnik govorio, Šešeljev tjelohranitelj ga je nokautirao kad su se kamere ugasile. Šešelj je kasnije tvrdio da se odvjetnik "poskliznuo na koru banane".