U Cazinu otvorena kompanija- SVE ZA SOLAR

a
Cazin je konačno dobio mjesto na kojem građani i privreda mogu dobiti odgovore na važna pitanja energetske tranzicije, ali i nabaviti kvalitetnu opremu i osigurati vlastitu solarnu elektranu, bilo da se radi o onoj za vlastite potrebe na krovu stambenog ili poslovnog objekta, ili onoj na tlu, izgrađenoj za komercijalne svrhe i trgovinu električnom energijom.

Ulaganje u solarnu elektranu i do sada je bilo isplativije od čuvanja novca u banci, a s očekivanim rastom cijena energenata ono postaje još isplativije.

Uz vlastitu solarnu elektranu u kućnom budžetu zadržavamo oko 85 % dotadašnjeg troška električne energije, i to kroz period od 25 godina, koliko iznosi prosječan životni vijek solarne elektrane.

Dobijanje električne energije pomoću solarnih panela postaje sve popularnije, kako u svijetu, tako i kod nas.

BiH je još uvijek u tranziciji afirmacije ekološke osviještenosti kao i izgradnje kulture korištenja solarne energije za potrebe manjih poslovnih subjekata i domaćinstava, zato je i novootvorena kompanija u Cazinu specijalizirana također i na polju educiranja budućih korisnika u dijelu benefita koje jedna ovakva odluka donosi za njihov poslovni subjekt ili domaćinstvo, ali i u dijelu podrške i profesionalnog usmjeravanja potrebne radne snage u ovoj oblasti.

Kompanija Top pro consulting doo Sarajevo, koja je dosad uspješno realizirala ili radi na razvoju velikog broja solarnih elektrana u BiH, sada sa platformom Sve za solar otvara svoja vrata i u Cazinu, na adresi Šepići- Klupe bb.

Bilo da želite konsalting o razvoju solarnih sistema, projektovanje, nabavku i ugradnju opreme ili održavanje postojećih solarnih sistema sve to je sada dostupno u našem gradu.

Više o samom projektu, opremi i uslugama možete pratiti i na web stranici www.svezasolar.ba

Kontakti su: info@svezasolar.ba i 062 581 113.

Posjetite novootvorenu radnju i osigurajte vlastitu elektranu i solarni biznis.