Isplivale fotografije: U čijem društvu je Zoran Marjanović dok čeka suđenje zbog ubistva supruge

Publika, ali i javnost poslije ovog prvog ročišta moći će da prisustvuju suđenjima.

Zoran Marjanović postavio je na društvene mreže fotografije na kojima se vidi kako provodi slobodno vrijeme do suđenja, koje će biti 11. septembra u 11 sati, za kada je Viši sud u Beogradu zakazao ročište. 

On je na svoj Facebook profil postavio tri fotografije na kojima je sa sinom iz prvog braka Urošem. Marjanović je uz fotografiju ostavio smajli i napisao da se osjeća blagosloveno.- Trebalo je to odgojiti od 3,5 do 80 i kusur kilograma - napisao je Marjanović.

Image

Na fotografijama se vidi kako Zoran, nag do pojasa i s brojanicom i lančićem s krstom oko vrata, drži Uroša na ramenima dok mladić pokazuje mišiće. Njegove fotografije su za nekoliko sati imale više od 100 lajkova, a u komentarima ispod slika, koje su mahom ostavljale žene, piše "Bravo", uz brojna srca. 

Marjanović od početka negira da je s više udaraca tupim predmetom ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović, inače pjevačicu "Granda", dok tužilaštvo, s druge strane, njega smatra jedinim osumnjičenim za ovaj zločin, koji već tri godine ne prestaje da intrigira javnost.

Image

- Prvo, pripremno ročište bit će zatvoreno za javnost jer će se na njemu Zoran Marjanović izjasniti o krivici, a tužilaštvo i njegovi branioci sudu će morati da otkriju sve dokaze koje tokom postupka planiraju da izvedu - objašnjava sagovornik i dodaje da je Marjanović obavezan da se toga dana pojavi u sudnici.

Publika, ali i javnost, poslije ovog prvog ročišta moći će da prisustvuju suđenjima.