U CILJU BOLJE SURADNJE I KOMUNIKACIJE: OO SDP Cazin poziva Vas na "kafu sa vijećnicima"

Home

U CILJU BOLJE SURADNJE I KOMUNIKACIJE: OO SDP Cazin poziva Vas na "kafu sa vijećnicima"


U cilju što bolje suradnje vijećnika Gradskog vijeća Cazin, GO SDP BiH Cazin sa građanima Cazina, vijećnici u GV ispred SDP obavještavaju javnost i sve naše sugrađane da od sada imaju priliku razgovarati o svim svojim problemima i interesovanjima na "kafi sa vijećnicima".
 
Kafa sa vijećnicima Gradskog vijeća Cazin ispred SDP Cazin, Razimom Halkićem i Refikom Lelićem, održavat će se svakog prvog ponedjeljka u mjesecu od 15 do 17 sati u prostorijama stranke odnosno kancelariji SDP Cazin (iza pošte).
 
Pozivaju se svi građani da se u skladu sa svojim slobodnim vremenom odazovu, najave svoj dolazak i u razgovoru sa vijećnicima čuju nova dešavanja i razgovaraju o svojim potrebama i problemima s ciljem zajedničkog rješavanja istih.
 
Dođite, razgovarajte, pitajte, predložite, učestvujte u kreiranju ideja i projekata za bolji Cazin. Došlo je vrijeme da politika u Cazinu dobije drukčije značenje.
 
Također, kancelarija SDP Cazin je otvorena svaki radni dan od 8 do 15 h te se svi građani mogu najaviti za razgovor u bilo kojem terminu.
 
Za najavu ili više informacija nazovite broj telefona kancelarije: 037/ 514-027.
 
Dobrodošli ste za sva Vaša pitanja, sugestije i probleme..
 
S poštovanjem,
OO SDP BiH Cazin
 

(Cazin.NET)

Tagovi
Topic
Objavio: Pon, 08/05/2017 - 10:31

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top