U Ćoralićima opljačkana prodavnica građevinskog materijala "Una-promet"

Prema izvještaju policijske stanice Cazin,u protekla 24 sata na području grada dogodile su se 4 saobraćajne nesreće, evidentirano je 1 narušavanje javnog reda i mira, te je počinjeno krivično djelo okarakterisano kao teška krađa.

Jutros oko 06:30 sati, policijskoj stanici Cazin prijavljena je provala u prodavnicu građevinskog materijala "Una-promet" u Ćoralićima.

Odmah nakon zaprimljene dojave, policijski službenici PS Cazin su izašli na lice mjesta te obavili uviđaj. Istraga o ovom krivičnom djelu, kao i potraga za počiniteljima trenutno je u toku.

U protekla 24 sata narušen je i javni red i mir. Jučer oko 16:30 u ugostiteljskom  objektu „Dijamant“, mjesto Skokovi, evidentirano je drsko ponašanje i nepostupanje po zakonitom naređenju službenog lica od strane 1 lica u alkoholiziranom stanju. 

Protiv počinioca bit će poduzete zakonom predviđene mjere i radnje.

Saobraćajne nesreće:
 

08:20 MP mjesto Jošani, u nesreći su učestvovala 2 motorna vozila na kojima je pričinjena materijalna šteta, povrijeđenih lica nije bilo.

12:00 LP mjesto Kovačevići, 1 m/v, slijetanje sa ceste uslijed neprilagođene brzine, materijalna šteta, bez povrijeđenih lica

15:45 Ulica Murata Tatarevića, 2 m/v, materijalna šteta, bez povrijeđenih lica

18:30 Regionalni put mjesto Rujnica, 2 m/v, materijalna šteta, bez povrijeđenih lica.