U Emma boutique stigla nova kolekcija, zavirite i otkrijte najnovije trendove

Ukoliko i nemate svoj stil, u novom moderno uređenom butiku Emma boutique moći ćete mašti dati na volju i pronaći nešto što odgovara baš Vama! A ako i niste baš dobri u kombinacijama, ništa ne brinite, stručno i ljubazno osoblje pomoći će Vam u izboru kombinacije iz snova u kojoj ćete zablistati. Obzirom da nam je proljeće na pragu, a da je u naš najdraži butik stigla nova kolekcija, zavirili smo i otkrili najnovije trendove.

Čini se da se modni svijet bar malo zasitio animal printa i kariranog uzorka te da će s dolaskom nove godine i novog proljeća moda okrenuti u nekom drugom smjeru. Na našu radost, vraća se popularni ”Tie-Dye” trend, odnosno vesele boje. Oni malo odvažniji cijeli će se omotati u boje, a oni koji nisu skloni velikim modnim eksperimentima, uvijek mogu unijeti malo šarenila jednim statement komadom. 

Žuta boja bit će zasigurno boja koja će obilježiti nadolazeće proljeće, a prvi komadi uveselit će nam i sam kraj zime. Proljeće će obilježiti i nezaobilazna crna, kao i bež i bijela boja.

Kao što vidimo, majice u printu uvijek su "in", a za ljubitelje opuštenijeg stila, tu su i divni, moderni modeli trenerki. Svoju odjevnu kombinaciju upotpunite neobičnom jaknom sa zanimljivim detaljima. 

Ako želite zablistati, onda morate izabrati idealan model hlača za Vas, a ako ste više zaljubljenih haljina, znajte da su one uvijek hit i s njima nikada nećete promašiti.

Ukoliko ste ovisnik o sniženjima, onda požurite, jer upravo traje i sniženje na zimsku kolekciju, sve u pola cijene!

Više iz njihove bogate ponude, ali i trenutne akcije potražite na stranici Boutique Emma

A evo još nekih komada odjeće koji Vas čekaju u Emma boutique, koji se nalazi u Ulici bošnjačkih šehida, u blizini caffe bara FB.