U Mostaru promovisana knjiga Zlatka Dalića: Priča o uspjehu Vatrenih o kojem se sanjalo

"Rusija naših snova" knjiga selektora "Vatrenih" Zlatka Dalića promovisana je u sklopu Dana Matice hrvatske večeras u Mostaru. Knjiga, slavni selektor i sjećanja na veliki put reprezentacije Hrvatske do srebra u Rusiji napunila je veliku dvoranu Kosače.

Dalić je ovom prilikom kazao kako je u Mostar došao s puno emocija i potrebnom da se zahvali cijeloj Hercegovini na podršci koja se pruža reprezentaciji Hrvatske. 

"Hvala vam na svemu, ja sam ovdje proveo dvije i po godine i znam šta mogu očekivati. Ova knjiga će biti jedan lijep putokaz mlađim generacijama da se može biti dobar i uspješan ako vjeruješ i ako radiš, ako si ponizan i skroman", kazao je Dalić.

Jedan od promotora knjige bio je "trener svih trenera", bronzani selektor Vatrenih iz 1998. godine i naših Zmajeva, Ćiro Blažević, prenosi klix.ba.

"Ovdje ima mnogo onih koji su vjerno najavljivali i priželjkivali veliki rezultat. Boga mi na kraju je rezultat bio veći nego smo očekivali. Učitelji su sretni kad ih učenik nadmaši. Ovaj fini anđeoski čovjek, đavo ustvari, me nadmašio i učinio jako sretnim", izjavio je popularni Ćiro. 

Dodao je kako je posebno sretan kad novinari kažu kako je najpopularniji čovjek u Hrvatskoj Dalić. 

"Sve možeš prevariti, ali sud naroda, raje, ne možeš. Nisam očekivao da će me neko nadmašiti, ali mala i ponosita Hrvatska je druga u najpopularnijem sportu", zaključio je. 
O knjizi "Rusija naših snova" govorili su i Antun Samovojska, Blaž Slišković, Mario Zorko, Josip Muselimović...