U protekla 24 sata u Cazinu došlo do teške krađe i nanošenja tjelesnih povreda

a

Servisne informacije za protekla 24 sata.

Prema redovnom izvještaju Službe za civilnu zaštitu, Grad Cazin, o događanjima na području grada, jutros u 07:00 sati izmjerena je temperatura od -2°C.

Policijska stanica Cazin je imala dvije intervencije. 

22:30 sati u ulici Bolničkoj nanošenje lakših tjelesnih povreda

00:40 u ulici Bosanskih Šehida desila se teška krađa

Izvještaj Profesionalne vatrogasne jedinice Cazin 0 Opis Mirno

Izvještaj hitne službe Doma zdravlja Pregleda: 69 Povreda Korištenje saniteta 1

Vodosnabdijevanje Uredno

Elektrosnabdjevanje Podružnica “Elektrodistribucije” Bihać obaviještava kupce da nije planiran prekid u isporuci električne energije Dana 16.12.2022 godine Komunalne usluge

Odvožnja komunalnog otpada odvija se po redu odvožnje.

Stanje na cestama 16. 12. 2022. u 06 : 30 sati Zbog povremene kiše saobraća se po mokrom kolovozu, a povećana je i opasnost od odrona. Na pojedinim dionicama upozoravamo i na jak vjetar, a izdvajamo magistralni put Bosanski Petrovac-Oštrelj-Drvar, Priluka Glamoč-Mlinište i Livno-Kamensko. Promet vozila pojačan je na saobraćajnicama u gradskim centrima, kao i na prilazima gradovima. Apelujemo na vozače da voze opreznije, uz obavezno poštivanje svih saobraćajnih propisa. Napominjemo da je posjedovanje zimske opreme zakonski obavezno. Na magistralnom putu Jajce-Donji Vakuf zbog radova u tunelu Skela, tokom dana saobraća se naizmjenično, jednom trakom. U noćnim satima (22-06 sati) saobraćaj se obustavlja i preusmjerava na obilaznicu oko tunela. Sporije zbog radova saobraća se i na dionici autoputa A-1 Zenica sjever-Zenica jug, kao i na magistralnom putu ŽiviniceStupari. Na magistralnom putu Šuica-Livno upozoravamo na učestale izlaske divljih konja na kolovoz.

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja

Vodostaj Mutnice 1,10 cm

Autobusni saobraćaj Prevoznici imaju dozvolu vršenja prevoza.

Temperatura: u 07:00 4 C Pritisak: 1003 ( mb)

Vlažnost: 100 %

Neeksplodirana ubojna sredstva NUS 0